duminică, 15 mai 2011

Spaghetti cu pui si dovlecel

           Azi am avut parte de un "late breakfast" extraordinar in stil italian care a fost pe cat de simplu pe atat de gustos si aromat.

          Am trantit intr-o tigaie incinsa cu ulei aromat de busuioc si usturoi niste piept de pui taiat bucati mici plus o jumatate de dovlecel si am prajit pana ce au prins culoare (am adaugat puiul in prima faza deoarece dureaza putin mai mult decat dovlecelul). Dupa cum se vede pastele deja fierbeau intr-o cratita cu apa si sare (fara ulei cum ar zice unii ca trebuie).
          Pe eticheta de la spaghetti scrie 8 minute timp de fierbere insa eu am preferat cam 5-6 minute sa fie putin "al dente" ca doar asa le vine bine pastelor. Cand au fost gata le-am mutat in tigaie impreuna cu vreo doua linguri de unt si niste ardei piscator si le-am mai intors de cateva ori la foc mic. In lipsa parmezanului :) am servit totul cu marar tocat marunt si suc proaspat de lamaie. It was great!
   
                  Buon appetito!


2 comentarii:

  1. As vrea sa fiu eu in fata farfuriei!

    RăspundețiȘtergere
  2. abia astept sa ajungi in ro. Ce ne gatesti?:))... inafara de ce stim noi:))). Moni

    RăspundețiȘtergere