sâmbătă, 7 mai 2011

Omleta simpla de primavara

Omleta simpla de primavara... 

Datorita culorilor, ingredientelor si al gustului acestei retete am decis sa o numesc "omleta de primavara" iar mai jos va prezint si voua cele cateva minute petrecute in bucatarie pentru a obtine acest simplu mic dejun.
Eu am folosit 3 oua (puteti pune mai multe daca va e foame tare:)), 2-3 ridichi, o mana de spanac si niste branza de capra.
Am incins o tigaie unsa cu o lingura de ulei (eu am folosit ulei aromat cu busuioc si usturoi) si am adaugat ouale batute in prealabil cu sare si piper.
Intre timp am taiat ridichile rondele iar spanacul l-am rulat si l-am taiat fasii (sau cum ar zice francezii "chiffonade").
Cand ouale au inceput sa se inchege am adaugat spanacul si ridichile in mijloc si am inchis compozitia:). In cazul de fata am folosit spanacul crud dar acesta se poate fierbe sau praji timp de 1 minut inainte daca va place.


Dupa ce omleta s-a rumenit pe ambele parti e gata:)...eu am servit cu paine prajita si branza de capra (dar presupun ca si telemeaua noastra ar merge de minune).



              Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Hmmm... arata delicios!

    RăspundețiȘtergere
  2. super buna ideea. am facut dimineta si a iesit beton

    RăspundețiȘtergere