duminică, 17 iulie 2011

Spaghetti cu pesto de busuioc si peste alb

         
          Din nou paste si din nou spaghetti :)...nu e o coincidenta, ci doar faptul ca imi plac mie tare mult. De data asta am gatit ceva foarte simplu, de fapt atat de simplu incat ma gandeam ca nu merita o postare dar la final gustul m-a facut sa ma razgandesc. Ca de obicei pastele trebuie fierte intr-o cantitate considerabila de apa si cu destula sare incat acestea sa prinda putin gust (se fierb cam cu doua minute mai putin decat indicatiile de pe ambalaj). Intre timp, pestele (condimentat cu sare si piper) se prajeste in putin unt la temperatura medie cam 1 minut pe fiecare parte fara sa prinda culoare. Apoi, in aceeasi tigaie in care am prajit pestele se perpelesc putin pastele gata fierte in untul ramas si cu vreo doua linguri de sos pesto. Se finalizeaza farfuria cu frunze proaspete de busuioc pentru un plus de aroma si culoare si se serveste imediat deoarece pastele se racesc foarte repede.      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu