sâmbătă, 9 iulie 2011

Branzeturi si fructe

        
         N-am reteta pentru asa ceva :) deoarece in general nu prea exista reguli exacte pentru un platou de branzeturi si fructe. Nu este specificat nicaieri un anumit numar de branzeturi si nici ce fel de fructe ar trebui folosite, depinde doar de gusturile proprii. E bine de stiut doar ca trebuie echilibrata putin cantitatea de fructe cu cea de branzeturi, cat mai multe sortimente din fiecare iar pentru un efect vizual imbunatatit numerele impare ajuta. Pe platoul meu au ajuns urmatoarele : niste branza cu mucegai albastru, branza de capra cu mucegai alb, Nasal de la Napolact, branza de capra cu ierburi (La Provence), parmezan, ceva cascaval de casa de oaie si branza de capra simpla putin ajustata (jumatate cu susan, jumatate cu seminte de mac). Ca si fructe am avut pepene rosu, pepene galben, capsuni si smochine deshidratate.
 
         FYI, parmezanul merge extraordinar cu putina miere de albine, branza Nasal de Napolact cu pepene galben si un pahar de vin off your choice ar fi indicat :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu