joi, 7 iunie 2012

O saptamana in developing

           Saptamana trecuta a fost una destul de obositoare insa si una dintre cele mai frumoase din ultima vreme:). Astfel cinci zile am fost in developing, cinci zile care au trecut ca si cinci ore pentru mine. Acolo mi-am stors bine imaginatia iar ce a iesit la final m-a multumit pe deplin. In continuare urmeaza ceva poze si descrierea lor:)

Amuse bouche : Aspic din supa de pui, tilapia, salote si chives / amestec de alune pisate / floare de ridiche 


Aperitiv cald : Parfait din ficat de pui / brioche clasica frantuzeasca / mere verzi caramelizate / emulsie de capere si stafide



Aperitiv rece : Salata de spanac baby / capsuni si smochine / spuma din branza de capra / dressing cu miere si mustar Dijon



Fel principal :  File de pastrav / gnocchi cu morcovi / sos de morcovi si coriandru / ciuperci si sparanghel alb / ulei negru de masline    



Pizza cu baza din ricotta si rosii uscate la soare / patru tipuri de ciuperci / ou / oregano proaspat / gelee din apa de ciuperci shiitake 


Desert : Cremieux de ananas / sorbet de cirese / sos de ananas si lapte de cocos / gelee din ananas si chili / pandispan de ciocolata la microunde  


Panna cotta de pepene galben / sorbet de cirese / pudra din nuca de cocos / pandispan de ciocolata si nuci la microunde  


 Impresii??:) 

3 comentarii:

  1. Wauuu!!!Nemaipomenite toate!!! Vreau toate retetele detaliate cu tot cu amanunte picante ;-))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult! o sa incerc sa le postez pe toate in viitorul apropiat:)

    RăspundețiȘtergere